Bi želeli hišo takoj, po ugodni ceni in z minimalnimi stroški? sestavite si jo iz kontejnerjev! Lahko je velika po vaši želji, lahko razporedite prostore kot želite in z malo domišljije je lahko na koncu videti kot sanjska hiša... Potrebujete dodaten prostor za opremo... morda dodaten prostor s sanitrijami? Idealna rešitev je kontejner. Preverite našo ponudbo.

Ograje

Ograje

Kontaktni podatki

Procom plus pisarna
Tovarniška 4a
5270 Ajdovščina

gsm: 051 602 850

Vrtne ograje

Ograja je iz varjenega valovitega pocinkanega in prašno lakiranega panela. Sestavljena je iz odpornih palic iz pocinkane jeklene žice Ø 5,0 mm, ki tvorijo mrežo z odprtinami 200 x 50 mm in posebnih horizontalnih ojačitvenih reber, ki zagotavljajo trdnost ograje.
Modularne ograje so izdelane v različnih višinah, od 63 cm do 203 cm in imajo na eni strani obrambne špice, ki jih lahko postavite navzgor ali navzdol, odvisno od potreb; s čimer je zagotovljena funkcija proti vdoru. Taka ograja je idealna za razmejitev večjih in manjših stanovanjskih in industrijskih območij. 

modulrna vrtna ograja     

enojna vrata

Za montažo ograje se uporabljajo drogovi s kvadratnim prerezom 50x50x1,5 mm, pocinkani in barvani, v izvedbi za cementiranje ali s podstavkom za vijačenje; Opremljen z navojnimi vložki za pritrditev panelov in s PVC pokrovi drogov.

Pritrditev panelov na stebre poteka bočno na sam steber, s pomočjo posebnih pritrdilnih objemk iz PVC-ja in samoreznih pocinkanih vijakov, ki omogočajo hitro in varno montažo.

tabela vrtna ograja

pritrdilni elementi


 

Povpraševanje